Nieuwe tijden personages

Wie spelen er eigenlijk mee in Nieuwe Tijden? Zoals gezegd komen wat oude bekenden uit Goede tijden, slechte tijden terug, maar er komen ook nieuwe gezichten om de hoek kijken. Hieronder lees je alles over de nieuwe tijden personages!

Sil Selmhorst (Soy Kroon)

Als jongste zoon van Laura Selmhorst en Robert Alberts uit Goede tijden, slechte tijden is hij een van de oude bekenden. In Nieuwe Tijden volgen we zijn nieuwe leven, nadat hij vervroegd is vrijgelaten uit de gevangenis waarin hij zat vanwege de moord op Rutger Goedhart, de man die het hart van zijn geliefde moeder brak. Hij komt naar Utrecht om Rechten te studeren en zijn muzikale talent uit te breiden.

Amy Kortenaer (Holly-Mae Brood)

Ook zij is een oude bekende als dochter van Ludo Sanders en Isabelle Kortenaer. Ze heeft een psychiatrisch verleden en heeft ook een tijd in de gevangenis gezeten. In haar geval had dit te maken met de moordpoging op haar halfzus Nina Sanders. Inmiddels lijken de grootste problemen voorbij en doet ze haar best om als fashionblogger door te breken.

Quinn Streefkerk (Wouter Zweers)

Hij is een van de nieuwe gezichten. Hij heeft een passie voor gezond eten en runt een eigen bedrijf Quinnoa genaamd, dat biologische producten verkoopt. Hij is de oudste bewonder van het huis en het is haast merkwaardig te noemen dat hij zich nog steeds tussen de jonge studenten mengt. Wellicht dat zijn fascinatie voor Tiffy en haar nieuwe vriendje Lucas daar iets mee te maken hebben.

Moon Panhuys (Vajen van der Bosch)

Is een slimme meid die twee studies volgt: Chinese taal en cultuur en Sterrenkunde. Ze doet het goed bij de mannen en heeft geregeld een escapade met huisgenoot Bobby. Toch ziet ze Sil ook wel zitten. Maar of die ook in haar geïnteresseerd is, is nog maar de vraag.

Bobby Ros (Tim Douwsma)

Een op het eerste gezicht vrolijke jongen, maar zoals duidelijk mag zijn, in het studentenhuis is het vaak zo dat schijnt bedriegt. Na een moeilijk verleden waarin hij te dik was, richt hij zich nu op een gezond leven en fitness. Verboden middelen schuwt hij daarbij niet om zo “groot” mogelijk te worden. Daarnaast werkt hij aan een eigen fitness- en dieetapp.

Karim Zouini (Olaf Ait Tami)

Is een echte studiebol. Hij studeert farmacie en heeft een wat moeilijk karakter. Hij hecht veel belang aan zijn eigen spullen en al zijn eigendommen zijn dan ook gelabeld. Hij heeft moeite met veranderingen en staat dan ook niet te trappelen als Amy en Sil het huis binnentrekken.

Tiffy Koster (Cecilia Adorée)

Is een lieve meid en studeert journalistiek. Als zij Lucas Sanders (die zich “Lucas Rindertsma” noemt in het verhaal) tegenkomt in de bar waar zij werkt heeft ze meteen medelijden met hem als hij haar het leugenachtige verhaal vertelt dat hij net weg is bij zijn gewelddadige ex “Petra”. Hij mag voorlopig bij haar op de kamer verblijven. De vriendschap wordt al snel hechter en uiteindelijk krijgen de twee zelfs een relatie. Dat Lucas het bed delen afhoudt, doet bij haar geen alarmbellen rinkelen. Daarnaast heeft Quinn duidelijk een oogje op haar. Hoe zal deze liefdesdriehoek gaan aflopen?

Lucas Rindertsma/Lucas Sanders (Ferry Doedens)

Is wederom een oude bekende uit Meerdijk die na een uit de hand gelopen ruzie, de liefde van zijn leven, Pelle, per ongeluk om het leven heeft gebracht. Met het verhaal dat hij zijn gewelddadige en vrouwelijke ex heeft verlaten komt hij het huis binnen. Om los te komen van zijn leven in Meerdijk neemt hij de schuilnaam: “Lucas Rindertsma” aan. Daarnaast doet hij zich nu voor als heteroseksueel en gaat daarin zover dat hij een relatie met Tiffy begint. Zijn geheim lijkt veilig, totdat zijn nichtje Amy Sanders het huis binnentreedt.

Carlijn Ros (Lisa Bos)

Ook een nieuw gezicht. Zij is de zus van Bobby en komt slechts af en toe om de hoek kijken. Ze heeft een moeilijke relatie met Karim en doet onderzoek naar gender ongelijkheid.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *