Nieuwe tijden RTL XL

2000px-RTL_XL_Logo.svgZegt nieuwe tijden RTL XL je iets? We leggen het graag uit! Nieuwe tijden is een nieuwe serie die vanaf de zomer van 2016 te zien zal zijn. RTL XL is een online platform waar je alles kunt terugkijken qua uitzendingen die op televisie zijn geweest. Het gaat dan alleen om de uitzendingen die op één van de RTL kanalen zijn geweest. Mis geen moment, dat is de slogan die je ziet staan op de website van RTL XL.

Bekijk nieuwe tijden RTL XL

Zoals gezegd kun je vanaf zomer 2016 kijken naar een nieuwe, spannende serie. De naam van deze serie is nieuwe tijden en deze zal bestaan uit 75 verschillende afleveringen. De eerste 40 afleveringen worden uitgezonden op RTL4. Heb je één van deze afleveringen gemist, dan kun je de website RTL XL bezoeken. Het kan zijn dat RTL XL het bekijken van deze serie via internet in rekening gaat brengen. Momenteel is daar nog niks over bekend. Sommige programma’s op RTL XL moet je voor betalen als je die wilt herbekijken, andere zijn kosteloos. Het wordt dus even afwachten als je een antwoord wilt hebben op de vraag of herbekijken gratis wordt of niet.

Opnemen of nieuwe tijden RTL XL?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nieuwe tijden RTL XL links te laten liggen en de uitzendingen zelf op te nemen. Je hebt dan wel een recorder nodig. Denk aan een HD-recorder, DVD-recorder of een videorecorder. Je hoeft dan in ieder geval niks te betalen als je een zelf opgenomen uitzending wilt terugkijken! Het nadeel is echter dat je de opnametijden moet gaan inplannen. Dit kost je tijd en moeite, iets waar veel mensen geen zin in hebben. Kortom, de keus is aan jou! Neem je de uitzendingen zelf op, of maak je gebruik van nieuwe tijden RTL XL. RTL XL biedt natuurlijk wel veel gemak en werkt erg eenvoudig.

Advertentie