Nieuwe tijden RTL4

RTL_4.svgZegt de term nieuwe tijden RTL4 je wat? Als je er nog nooit van hebt gehoord dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vertellen je graag wat nieuwe tijden RTL4 is namelijk. Het is een nieuwe serie, die vanaf de zomer uitgezonden wordt. Deze serie bestaat uit maar liefst 75 verschillende afleveringen. De eerste 40 worden uitgezonden op tv, op RTL4. De meeste spelers die in de serie te zien zullen zijn hebben momenteel een rol bij Goede Tijden Slechte Tijden. Als je een fan bent van dat programma is nieuwe tijden het ideale programma voor je. Je kunt dan namelijk nog meer gaan genieten van je favoriete acteurs!

Nieuwe tijden RTL4 gemist

Het kan natuurlijk gebeuren dat je nieuwe tijden RTL4 gemist hebt. Wees niet getreurd, je kunt de afleveringen terug gaan kijken via RTLXL. Dit is een soort online videotheek waarin je alle uitzendingen kunt vinden die op één van de RTL-kanalen zijn uitgezonden. Voor sommige uitzendingen moet je betalen als je ze wilt terugkijken. Of dit ook voor nieuwe tijden het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend. Wat je natuurlijk ook kunt doen is de uitzendingen opnemen met een videorecorder, DVD-recorder of je interactieve HD-recorder. In dat geval heb je sowieso niet te maken met kosten die in rekening worden gebracht. Een ander voordeel is dat je de reclameonderbrekingen die normaal tijdens nieuwe tijden RTL4 te zien zijn kunt doorspoelen.

Laatste 35 afleveringen

Zoals je net al hebt kunnen lezen worden de eerste 40 afleveringen op televisie uitgezonden. De overige 35 afleveringen zijn niet op televisie te zien. Deze kun je bekijken via Videoland. Waarom RTL voor deze opzet heeft gekozen is niet bekend, het is enkel bekend gemaakt in een persbericht dat ze onlangs hebben uitgegeven. Alvast veel kijkplezier als je naar nieuwe tijden gaat kijken!

Advertentie