Nieuwe tijden verhaallijnen

Nieuwe Tijden is een spin-off van het welbekende Goede Tijden, slechte tijden. Hoewel de verhalen in principe los van elkaar gezien kunnen worden, zal je zeker wat bekende personages tegenkomen. O.a. Lucas Sanders (Ferry Doedens), Amy Kortenaer (Holly-Mae Brood) en Sil Selmhorst (Soy Kroon) uit de bekende cast zullen het Nieuwe Tijden-team komen versterken. Daarnaast komen andere oude bekenden, zoals o.a. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) en Nina Sanders (Marly van der Velden) eenmalig om de hoek kijken. Lees hier meer over de nieuwe tijden verhaallijnen!

Waarover gaat deze nieuwe serie precies?

De serie speelt zich af in een studentenhuis in de bruisende studentenstad Utrecht, waarin negen jonge mensen wonen. De nadruk ligt dan ook op het volwassen worden en de persoonlijke ontwikkeling van de bewoners. Elk personage heeft een eigen en uitgesproken persoonlijkheid. Je kan dan ook verwachten dat het met elkaar samenwonen in een huis voor enige wrijving kan zorgen. Toch zullen de bewoners elkaar ook steunen, vriendschappen met elkaar sluiten en ook romances tussen de hoofdpersonen worden niet geschuwd.

Echter gaat het lang niet altijd over rozen. Meteen al wordt duidelijk dat de elk personage toch wel wat vreemde trekken heeft. Wat zit er achter hun soms wel erg opmerkelijk te noemen gedrag, hebben ze misschien iets te verbergen? Het zal dan ook niet lang duren voordat we erachter komen dat de hoofdpersonen elk hun eigen geheimen hebben en die mogen natuurlijk niet door de andere bewoners worden ontdekt. Om dit te garanderen zullen de personages dan ook tot het uiterste gaan. Geheime liefdes, dubieuze verledens en illegale activiteiten zijn de hoofdpersonen niet vreemd. Maar hoelang kunnen ze hun geheimen voor de anderen verborgen houden? En wat als de geheimen ontdekt worden? Het moge duidelijk zijn, saai zal het leven van de personages niet worden. Volop spanning en sensatie dus in deze nieuwe serie van RTL!

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *